Back to All Events

Fremtiden bygges i tre - 23. juni 2015

  • Høgskolen i Bergen 28 Inndalsveien Bergen, Hordaland, 5063 Norway (map)

Treets påvirkning på inneklima og helse, ny forskning

Trematerialet benyttes i økende grad i bygninger. Nye industrialiserte anvendelsesmetoder utvikles og bruksområder oppdages. På årets treseminar ved Høgskolen i Bergen retter vi søkelyset på treets materialegenskaper og hvordan disse kan bidra positivt til inneklima, helse og energiforbruk. Vi har et internasjonalt program som tar for seg konkrete prosjekt lokalt og fra utlandet. Vi gjør også et dypdykk i nyere forskning på utnyttelse av treets materialegenskaper med hensyn til fukt, emisjoner og generell opplevelse.

Seminaret er tverrfaglig og retter seg mot et bredt publikum. Rådgivende ingeniører innenfor bygg og energi, arkitekter, utbyggere og bestillere samt personer fra helsesektoren. Har du interesse for trebruk i innemiljø er dette seminaret for deg.

Seminaret er et samarbeid mellom Høgskolen i Bergen og Treteknisk, med støtte fra FMHO, HFK og IN.

 For program og påmelding se link http://www.hib.no/forskning/formidling/konferanser/fremtiden-bygges-i-tre/

Later Event: February 17
Grønn tungtransport